Bild på bok

Översättning svenska tyska

Välkommen till Traduko Översättningsbyrå! Vi översätter texter till och från svenska och tyska.

Begär gärna en offert med hjälp av formuläret så svarar vi oftast inom några minuter. Det går även utmärkt att ta kontakt via telefon.

Översättning svenska tyska

Fakta om svenska

Svenska är ett nordiskt språk som talas av mer än 10 miljoner människor. Svenskan är nära besläktad med norska och danska eftersom de har sina rötter i fornnordiskan. I Amerika har det under årens lopp funnits en rad svensktalande grupper och fortfarande talar nästan 70.000 personer svenska i USA. Våra översättare inom språket har alla svenska som modersmål och översätter texter inom många olika ämnesområden. Vi erbjuder bland annat översättning svenska engelska, översättning svenska spanska, översättning svenska tyska, översättning svenska franska och översättning danska svenska samt översättning svenska italienska.

översättare svenska

Fakta om tyska

Tyska är ett germanskt språk som talas av ungefär 120 miljoner människor. Tyska återfinns i många olika dialekter. Europas största språk är tyska och är huvudspråk i bland annat Liechtenstein, österrike och Schweiz. Tyska är även officiellt språk i Italien, Belgien, Luxemburg och Danmark.
I tyskan finns sex olika tempus.

Begär en offert!

Använd formuläret nedan eller ta kontakt via telefon. Vi svarar gärna på alla dina frågor!

Från språk

Till språk

Ladda upp en fil (frivilligt)

Vill du inte ladda upp en fil går det alldeles utmärkt att lämna e-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig.