Bild på bok

Översättning svenska spanska

Välkommen till Traduko Översättningsbyrå! Vi översätter texter till och från svenska och spanska.

Begär gärna en offert med hjälp av formuläret så svarar vi oftast inom några minuter. Det går även utmärkt att ta kontakt via telefon.

Översättning svenska spanska

Fakta om svenska

Svenska är ett nordiskt språk som talas av mer än 10 miljoner människor. Svenskan är nära besläktad med norska och danska eftersom de har sina rötter i fornnordiskan. I Amerika har det under årens lopp funnits en rad svensktalande grupper och fortfarande talar nästan 70.000 personer svenska i USA. Våra översättare inom språket har alla svenska som modersmål och översätter texter inom många olika ämnesområden. Vi erbjuder bland annat översättning svenska engelska, översättning svenska spanska, översättning svenska tyska, översättning svenska franska och översättning danska svenska samt översättning svenska italienska.

översättare svenska

Fakta om spanska

Spanska har sina rötter i latin men har även influerats av både baskiska och arabiska. De som har spanska som modersmål kallar det antingen för español eller castellano.

Totalt talar nästan 390 miljoner människor spanska som modersmål och är officiellt språk i bland annat Spanien, Costa Rica, Colombia, Venezuela, Nicaragua, Chile, Mexiko, Argentina och Peru.
Det finns många lokala skillnader i språket så en översättare anpassar översättningen efter mållandet för att ge optimalt resultat.

översättare spanska

Begär en offert!

Använd formuläret nedan eller ta kontakt via telefon. Vi svarar gärna på alla dina frågor!

Från språk

Till språk

Ladda upp en fil (frivilligt)

Vill du inte ladda upp en fil går det alldeles utmärkt att lämna e-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig.