Bild på bok

Översättning svenska franska

Välkommen till Traduko Översättningsbyrå! Vi översätter texter till och från svenska och franska.

Begär gärna en offert med hjälp av formuläret så svarar vi oftast inom några minuter. Det går även utmärkt att ta kontakt via telefon.

Översättning svenska franska

Fakta om svenska

Svenska är ett nordiskt språk som talas av mer än 10 miljoner människor. Svenskan är nära besläktad med norska och danska eftersom de har sina rötter i fornnordiskan. I Amerika har det under årens lopp funnits en rad svensktalande grupper och fortfarande talar nästan 70.000 personer svenska i USA. Våra översättare inom språket har alla svenska som modersmål och översätter texter inom många olika ämnesområden. Vi erbjuder bland annat översättning svenska engelska, översättning svenska spanska, översättning svenska tyska, översättning svenska franska och översättning danska svenska samt översättning svenska italienska.

översättare svenska

Fakta om franska

Franska är ett av de större romanska språken och räknas till ett av de gällande världsspråken. Ungefär 109 miljoner människor har franska som modersmål och hela 289 milj. talar franska om man inkluderar franska som andraspråk.
Precis som övriga romanska språk så härstammar franskan från latin. Förutom i Frankrike talas idag franska i olika utsträckning bland annat i Kongo, Libanon, Kanada, Elfenbenskusten, Kamerun, Senegal, Schweiz och Rwanda.

översättare franska

Begär en offert!

Använd formuläret nedan eller ta kontakt via telefon. Vi svarar gärna på alla dina frågor!

Från språk

Till språk

Ladda upp en fil (frivilligt)

Vill du inte ladda upp en fil går det alldeles utmärkt att lämna e-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig.